Olaf Wielders Schildersbedrijf

Hieronder staat een aantal reacties van onze opdrachtgevers beschreven. Indien u andere referenties wenst, kunt u hierover contact met ons opnemen.

Diebo Huisdierwereld:

In juli 2004 opende Diebo zijn deuren; een periode van hard werken ging hieraan vooraf. Weken lang hebben wij gewerkt aan de inrichting van de winkel. Een goede voorbereiding gecombineerd met professionele bedrijven hebben dit tot een goed en mooi eind gebracht.

Olaf Wielders is zowel zakelijk als privé onze schilder. Zo heeft hij ook al het schilderwerk verricht in de winkel. Een belangrijke reden waarom wij altijd Olaf Wielders voor ons schilderwerk vragen, is zijn correcte en nette manier van werken. Zijn schilderwerk voldoet altijd aan onze verwachtingen.

Ook adviezen vinden wij belangrijk. Een juist en eerlijk advies maakt deel uit van het vak. Een klein bedrijf, bespreekbare tijden van schilderen en goed schilderwerk maken Olaf Wielders voor ons de ideale schilder.


Klanten:

  • Movir, Brugwal 1, Nieuwegein
  • Noah Design, Choorstraat 18, Utrecht, heer S. van der Galie
  • Diebo Huisdierwereld, Ravenswade 54, Nieuwegein, heer K. Borneman

Leveranciers:

  • RM Glas, Celsiusbaan 6a, Nieuwegein
  • Sigma Coatings, Zeehaenkade 60, Utrecht
  • Sikkens Centrum, N. Borgweg 171, Utrecht
  • De Ridder Verf (groothandel), Tractieweg 80, Utrecht
  • Centraal Coatings, Betuwehaven 33, Nieuwegein

 

 

Werkgebied

Schildersbedrijf Olaf Wielders is werkzaam in de regio Utrecht. Wij hebben in de afgelopen jaren veel werk verricht in o.a. Nieuwegein, Ijsselstijn, Amersfoort, Bilthoven, de Bilt, Utrecht, Vianen, Vleuten, Breukelen, Harmelen en vele andere plaatsen in de regio. Neem gerust contact met ons op ingeval u vragen heeft over ons werkgebied.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.