Olaf Wielders Schildersbedrijf

 

Vanaf 1986 tot 2002 heb ik als onderhoudsschilder gewerkt voor een gerenommeerd bedrijf. In die tijd heb ik ook mijn vakdiploma’s behaald. In 2002 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met Schildersbedrijf Wielders. Met meer dan 28 jaar ervaring bent u verzekerd van goed, secuur werk en een lage prijs. Bovendien bent u verzekerd van een schone oplevering. Indien u dit wenst, kan ik tevens zorgen voor het in- en uitruimen van het aanwezige meubilair.

Het komt regelmatig voor dat ik bij huizen kom waar de eigenaar jarenlang zelf op de ladder heeft gestaan om onderhoud te plegen. Met alle goede bedoelingen van dien, blijkt dat vitale delen toch achterstallig onderhoud vertonen. Vooral in de liggende delen is houtrot een veelgezien verschijnsel. Terwijl houtrot door juist onderhoud van het hout makkelijk voorkomen kan worden. Het is belangrijk dat periodiek onderhoud wordt gepleegd. Op deze wijze kunnen we met relatief lage jaarkosten, groot onderhoud jaren uitstellen. Dat komt uiteindelijk de kwaliteit van de woning en dus ook de waarde van de woning ten goede.

Vaak denken mensen dat officiële schildersbedrijven duur zijn en dat men goedkoper af is met een beunhaas. Deze stelling is absoluut niet waar! Wij schilderbedrijven plannen onze werkzaamheden ruim van tevoren. We weten welke werkzaamheden we op een klus moeten doen (vaak is het mogelijk om bijvoorbeeld een woonkamer in een dag te latendoen) en houden daar rekening mee. Zo kopen we op tijd de benodigde materialen in en zorgen ervoor dat we alle voor een klus benodigde gereedschappen bij ons hebben. We komen op tijd op de klus en zijn meestal met genoeg mensen.
Doordat we door kunnen werken, werken we effectief. We hoeven de klus niet op te knippen in avond en weekenduurtjes. Veel tijd gaat namelijk verloren met het telkens weer opstarten van de werkzaamheden. Daarnaast is op panden die ouder dan 2 jaar zijn een verlaagd BTW- tarief (6%) van toepassing.
Het verschil in prijs tussen een beunhaas en een vakman is echt niet zo groot. Wat dacht u van de risico’s? Weet dat u verantwoordelijk bent voor een zwartwerker als hij per ongeluk van de ladder valt.

Kies voor zekerheid, kies voor een vakman, kies voor Olaf Wielders Schildersbedrijf

 

 

 

Werkgebied

Schildersbedrijf Olaf Wielders is werkzaam in de regio Utrecht. Wij hebben in de afgelopen jaren veel werk verricht in o.a. Nieuwegein, Ijsselstijn, Amersfoort, Bilthoven, de Bilt, Utrecht, Vianen, Vleuten, Breukelen, Harmelen en vele andere plaatsen in de regio. Neem gerust contact met ons op ingeval u vragen heeft over ons werkgebied.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.